Rođendanska šetnja kroz povijest HPD “BILO” Koprivnica

Pozivamo sve članove, ali i ostale zainteresirane ljubitelje u kretanje, u srijedu 8. ožujka 2023. godine u šetnju kroz povijest HPD “BILO” Koprivnica povodom 95. rođendana našeg Društva.

POLAZAK

Rođendanska šetnja pod vodstvom Tamare Telic Zagrajski počinje u 17.30 sati ispred Društvene prostorije (Šenoina 1, Koprivnica), a svi zainteresirani pozivaju se da se okupe na navedenoj lokaciji barem 10 minuta ranije. Ovom šetnjom plan je obići sve bivše lokacije na kojima je bilo smješteno Društvo i time prigodno obilježiti 95. godina osnutka i rada istoga.

PLANIRANA TRASA ŠETNJE

Obilazak povijesnih lokacija na kojima su se nalazile Društvene prostorije našeg Društva.

ZAVRŠETAK

Šetnja završava ispred Knjižnice i čitaonice “Fran Galović”, na Zrinskom trgu 6, u čijem je 1. izlogu postavljena prigodna izložba fotografija “BILOvci u planini” te istu možete pogledati od 1. do 15. ožujka 2023. godine. Po završetku šetnje, predlažemo nastavak druženja u nekom od lokalnih ugostiteljskih objekata.

POTREBNA PLANINARSKA OPREMA

Mole se članovi i ostali (koji ih eventualno imaju) da, ukoliko vrijeme bude dopuštalo nešto ležernije izdanje, obuku naše bijele službene majice, kako bismo i na taj način obilježili rad društva i osigurali još ljepše zajedničke fotografije. Dovoljno će biti da u slučaju hladnijeg vremena, na dugu majicu odjenete službenu majicu pa ukoliko vas šetnja dovoljno zagrije raskopčate jaknu da se ispod nje vidi majica.

Radujemo se vašem dolasku!