Radna akcija

Planinarska kuća “Anin vrh” – radna akcija i druženje

Subota, 4. rujna 2021.

PRIJEVOZ:

u vlastitoj organizaciji: pješke, vlakom, biciklom, autom

PJEŠICE

Uspon do Planinarske kuće „Anin vrh“ pješice od Društvenog doma u Draganovcu, Polakovom stazom, s polaskom u 8.00 sati ili u vlastitom aranžmanu pješice, biciklom ili automobilom. 

Kuća će biti otvorena od 09:00 sati.

Alternativne opcije:

VLAKOM I PJEŠICE

– vlakom u 8:14 sati sa željezničkog kolodvora u Koprivnici, cijena karte do Bregi iznosi 17,40 kuna, dalje pješke po KPP-u oko 1 sat do križanja makadama na vršnom grebenu Bilogore (gdje je pl. putokaz), tamo skrenuti lijevo (ne desno prema Stankovom vrhu), 10-15 min. hoda do raskrižja. Kuća se nalazi na sredini iznad raskrižja.    

AUTOMOBILOM I BICIKLOM     

– postoje tri ceste:

1) iz pravca Jagnjedovca prema Stankovom vrhu i kod šumarske kućice na Rajčevici lijevo po grebenu oko 10 min vožnje

2) iz pravca Borovljana kraj groblja uzbrdo po makadamu iznad Petrovog dola, do križanja makadama na vršnom grebenu Bilogore (gdje je pl. putokaz), tamo skrenuti lijevo (ne desno prema Stankovom vrhu), nekoliko min. vožnje – makadam djelomično u lošem stanju

3) iz pravca Glogovca po KPP-u do šumarske kućice gdje idemo ravno makadamom na serpentinu kojom se uspinjemo na vršni greben, a dalje stalno se držeći glavne ceste više desno do kuće oko 10 min. vožnje

Kod pl. kuće „Anin vrh“ predviđena je radna akcija košnje trave, uređenje i čišćenje okoliša i čišćenja kuće. Alat i ostali pribor je osiguran. Tko želi može samo uživati u dobrom društvu i lijepoj prirodi.

Hrana i napitci iz vlastitih ruksaka.

NAPOMENA: svaki član Društva obvezan je prisustvovati tijekom godine barem na jednoj radnoj akciji.

Sa sobom ponesite radne rukavice i malo dobre volje!

U slučaju izrazito lošeg vremena (kiša) radna akcija se odgađa.

Molimo sve planinarke i planinare da se tokom radne akcije pridržavaju propisanih epidemioloških mjera.

NAPOMENA: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da prihvaća ovaj program, da izletu pristupa na osobnu odgovornost te da će se u skladu sa planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Organizator zadržava pravo izmjene programa izleta obzirom na objektivne okolnosti na terenu te u slučaju nepredviđenih okolnosti.