Pravila privatnosti

Tko smo mi

Mi smo hrvatsko planinarsko društvo “BILO” Koprivnica, a adresa naše web-stranice je: https://www.hpd-bilo.hr.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Osobni podaci koji se prikupljaju su: e-mail adresa, u slučaju da se prijavljujete na našu mailing listu putem forme “Šalji mi novosti” i IP adresu za statističke analize posjećenosti web-stranice.

Kolačići

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bismo sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, a kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, kolačić će biti spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Analitike

Prikuplja se IP adresa s koje posjećujete web-stranicu radi prikupljanja statističkih podataka o posjećenosti web-stranice u globalu kao i posjećenosti pojedinih objavljenih sadržaja na istoj.

S kime dijelimo vaše podatke

Vaši osobni podaci se ne dijele s trećim stranama.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme (osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.

Vaše kontakt informacije

Za informacije o tome koje podatke prikupljamo o vama obratite se administratorima web-stranice na foto.hpd.bilo.kc@gmail.com

Kako štitimo vaše podatke

U slučaju pokušaja upada na web-stranicu sustav obavještava superadmina, a napadački IP blokira na 24 sata.

Pretplate na novosti

Ako ste se pretplatili na naše novosti ili ste član ove web-stranice (možete se ulogirati) vjerojatno ćete dobiti e-mailove od nas.

Šaljemo vam samo e-mailove na koje ste se sami pretplatili ili koji su važni za servise koje pružamo (pretplata na novosti).

Da bi vam slali e-mailove, koristimoa samo e-mail adresu koju ste nam dali. Naša web-stranica također bilježi IP adresu s koje ste se prijavili kada ste se pretplatili na naše servise radi prevencije zlouporabe sustava.

Ova web-stranica vam može slati e-mailove kroz servis MailPoet. Ovaj servis nam omogućuje praćenje otvaranja i klikova na naše e-mailove, a koju informaciju koristimo za poboljšanje naših novosti.

Osim e-mail adrese, niti jedna druga identifikacijska informacija se ne prati izvan ove web-stranice.