Opća planinarska škola 2023 – iskaz interesa

Pozivaju se svi zainteresirani za pohađanje opće planinarske škole u 2023. godini (dalje u tekstu: “OPŠ”) da ispune ovu ANKETU. Vašu e-mail adresu koristit ćemo samo da vas obavijestimo o tome hoće li se OPŠ održati i pošaljemo vam plan održavanja iste kako biste mogli konačno potvrditi svoje sudjelovanje u istoj.

Točne informacije oko planiranog perioda kada bi se OPŠ održala još nemamo, vjerojatno bi se počelo u ožujku, ali tu informaciju uzmite s rezervom. Trenutno nas zanima koliko bi članova (i onih koji će to tek postati) eventualno bilo zainteresirano pa da vidimo hoćemo li se upuštati u svu papirologiju oko organizacije OPŠ. Naglašavamo da odgovaranje na anketu NE OBVEZUJE, ali molimo da nedvosmisleno odgovorite na nju s obzirom da smo vam ponudili više mogućnosti odabira odgovora pa da se ipak može utvrdili koliko članova je baš jako zainteresirano, a koliko članova je tek ovlaš zainteresirano.

Informativno, za one koji ne znaju što bi ih moglo čekati, kako je to bilo zamišljeno lani možete pogledati na 5. Opća planinarska škola. Termini održavanja praktičnog i teoretskog dijela neće biti isti, ali sadržaj koji će se ispredavati se neće mijenjati.

ANKETA ZA ISKAZ INTERESA

Anketu možete popuniti do kraja siječnja 2023. godine, kada ćemo utvrditi postoji li dovoljan interes za održavanjem OPŠ ove godine.