Održana Izborna skupština HPD “BILO”

U petak  9. ožujka 2018. u prostorijama Gradske vijećnice održana je Izborna skupština HPD “BILO“ Koprivnica.   Nakon što su predsjednik društva, Ivica Kušek te voditelji sekcija i predstavnici tijela Društva podnijeli izvještaj o radu za 2017. uslijedio je izbor članova u Izvršni odbor, Nadzorni odbor i Sud časti.

Nastupile su određene promjene u tijelima Društva. Tako u Izvršnom odboru imamo dva nova imena; umjesto Ivana Burića i Marice Filipić članovi Izvršnog odbora su postale Martina Horvat i Ksenija Kresl. U Nadzorni odbor umjesto Josipa Kanižaja je izabrana Marica Filipić. Članovi Suda časti više nisu Stjepan Cikač, Slobodanka Škundrić i Milena Bošnjak.

Izabrani članovi Izvršnog odbora su: Miroslav Aleksa, Jadranka Čiček,Tomislav Đuranek, Martina Horvat, Ksenija Kresel, Ivica Kušek, Dijana Jakopanec, Boris Majerus, Zoran Švenda, Tamara Telic i Jadranko Vlahinja.

Izabrani članovi Nadzornog odbora su: Marica Filipić, Ivana Kolar i Neven Magdić.

Izabrani članovi Suda časti su: Zvonko Polak, Vladimir Votuc i Božica Salajec.

Zahvaljujemo svim članovima koji su do sada volontirali u tijelima Društva i želimo dobrodošlicu novim snagama.

Zadovoljstvo nam je bilo što su našoj skupštini prisustvovali dragi nam gosti: gđa Jadranka Čoklica, dopredsjednica HPS-a, gđa Melita Samoborec , zamjenica gradonačelnika i predsjednik Udruge Slijepih i slabovidnih osoba Koprivničko-križevačke županije gosp Ivica Ferenčić.

Nakon Izborne skupštine održana je sjednica Izvršnog odbora u četvrtak 15.3.2018. na kojoj je za predsjednika Društva izabran Ivica Kušek, dopredsjednika Boris Majerus, za blagajnicu Jadranka Čiček, a za tajnicu Tamara Telic.

Tekst: Tamara Telic

Fotografije: Dunja Lukavečki