Izašao 13. godišnjak “BILO”

Godišnjaci BILO

Prošle godine bili smo jako vrijedni i aktivni u prikupljanju fotografija i pisanju tekstova te samo zahvaljujući ažurnosti naših članova koji su vrijedno pisali svoje dojmove i slali nam fotografije s društvenih aktivnosti već krajem 2022. godine imali godišnjak spreman za tisak.

Svoj primjerak godišnjaka možete preuzeti četvrtkom tijekom sastanka u prostoriji Društva nakon uplaćene godišnje članarine kod naše blagajnice Jadranke.

Godišnjak u digitalnom obliku bit će također dostupan na stranicama Društva u skorije vrijeme pa, ukoliko nemate priliku prolistati tiskano izdanje, svoju znatiželju možete zadovoljiti i digitalnim primjerkom. Kao i uvijek bit će objavljen na stranici godišnjak BILO.

Gdje su sve BILO-vci bili i što su sve doživjeli pročitat ćete u godišnjaku. Osim o uobičajenim temama kao što su izvješća po sekcijama i nezaobilaznoj kestenijadi koju smo ove godine održali po 30. put, pisali smo o edukaciji planinara, a profesor Danijel Balaško otkriva nam koje sve planinske orhideje možemo vidjeti u hrvatskim planinama. Kojeg smo planinara odlučili predstaviti vam u ovom broju nećemo otkriti – za to ipak prolistajte godišnjak!