Humanitarna akcija “Veliko srce za veliki osmijeh”

Europski tjedan kretanja 2018.

Pozivamo vas da se priključite zajedno sa svojim kolegama, prijateljima i/ili obitelji humanitarnoj akcija „Veliko srce za veliki osmijeh“ kojom se nastoji podržati provedba programa terapijskog jahanja u Koprivničko-križevačkoj županiji; pronaći pokrovitelje za konja terapeuta i osigurati financijska sredstva za nabavku još jednog konja.

U europskom tjednu kretanja, 22.9.2018. “Osmijeh” udruga za terapijsko jahanje će održati jednodnevnu aktivnost zajedničkog druženja, ujedinjenja i kretanja za sve one kojima je to otežano. 

HPD “BILO” se pridružuje akciji koju je pokrenula Udruga volontera Podravke -“PULS“ kojoj je cilj podržati provedbu programa terapijskog jahanja u Koprivničko-križevačkoj županiji, pronaći pokrovitelje za konja terapeuta i osigurati financijska sredstva za nabavku još jednog konja.

Također, ovom akcijom žele okupiti razne udruge, ustanove i tvrtke, ali i pojedince naše uže i šire zajednice, žele da se svi zajedno ujedinimo u plemenitom cilju i pritom razmijenimo iskustva, razvijemo nova poznanstva i prijateljstva te osmislimo nove ideje za bolji svijet oko nas.

Veliko srce za veliki osmijeh

 Uključit ćemo se pješačenjem do Šoderice i prvi krećemo u akciju kao voditelji pješačke grupe.

Na odlasku nas ispraćuje dio djece uključene u terapiju i terapijska kobila Cami

Okupljanje i prijave za BILOve šetače: u 9 sati, Zrinski trg Koprivnica

Polazak: 9.30 sati

Ruta hodanja: Koprivnica-Zrinski trg,Ulica M.P. Miškine, Čarda ul., Đelekovečka cesta, Torčec – Koprivnička ulica, Ul.b. Radića, Lazine, Aquaterra Lake Resort

Težina: lagana staza

Vrijeme hodanja: 4 sata s pauzama

Kotizacija: 20,00kn

Uplata na račun: HR4923860021552003850 ili uplata na dan odvijanja aktivnosti

Od strane organizatora „Udruge PULS“ u Torčecu je organizirana okrijepna stanica, na Šoderici ručak, prijevoz u povratku nazad do Koprivnice: 16:00, 16:30, 17:00.

Potrebna oprema: Čvrsta obuća, štapovi za hodanje po želji, zaštita od kiše i sunca, hrana i piće po osobnim potrebama za po putu, BILO majice i obilježja su svakako dobro došla

Vodiči: Ivan Kušek, Karolina Španiček                                    

 

Više informacija o programu Europskog tjedna mobilnosti u Koprivnici pogledajte na web-stranicama Grada Koprivnice.