Sastanci

Članovi se sastaju u Društvenoj prostoriji Ulica Augusta Šenoe 1 (podrum), Koprivnica, svakog četvrtka od 18 do 19 sati*

Na našim sastancima:

  • učlanjujemo nove članove i obnavljamo članarinu,
  • dajemo detaljne planove za pojedini izlet,
  • razmijenjujemo informacije vezane uz planirane izlete,
  • upisujemo prijave za izlete,
  • razmjenjujemo iskustva i fotografije s održanih izleta,
  • družimo se…

Po potrebi i interesu članova, organiziramo prezentacije, promocije i slične aktivnosti.


Svake prve subote u mjesecu družimo se kod planinarske kuće “Anin vrh” te povremeno kod planinarske kuće Rudi Jurić” što je navedeno u planu izleta i u kalendaru. Redovito se radi na održavanju kuće, čišćenju i uređenju njena okoliša, kao i održavanju Koprivničkog planinarskog puta. U tim se prigodama, po potrebi, održavaju i praktične edukacije, prvenstveno za nove članove.

Planinarska kuća “Anin vrh”

U vlastitom aranžmanu automobilom, biciklom ili pješice dolazimo do Društvenog doma u Draganovcu odakle kreće planinarska staza do Gornjih Mosti gdje se nalazi kuća “Anin vrh”. Na izboru su dvije staze, kraća i duža, pa ovisno o tome želite li hodati 1.30 h ili nešto više od 2 h, birajte stazu.

Do kuće je moguće doći i vlakom iz Koprivnice, silazak na prvoj stanici Bregi, pa pratite markiranu planinarsku stazu preko Glogovca.

Planinarska kuća “Rudi Jurić”

Uglavnom polazimo vlakom do stanice Kunovec – Subotica te idemo pješice do pl. kuće (oko 1 sat hoda).

Nakon druženja, edukacije ili radne akcije, odlazimo Koprivničkim planinarskim putem natrag u Koprivnicu (oko 3 sata hoda).

Do planinarske kuće “Rudi Jurić” možete doći i u vlastitom aranžmanu – pješice, trčeći, biciklom, rolama, a i automobilom preko Vinice. Ovo posljednje najmanje preporučamo.


* Sastanci se ne održavaju blagdanima, državnim praznicima te u razdoblju između Božića i Sveta tri Kralja