Dalmatinska Zagora

Izvor: arhiva fotosekcije

Kamešnica (vrh Glavaš)

Dinara (vrh Velika Duvjakuša)

Dinara (vrh Mali Maglaj)

 od 19. do 21. lipnja 2021. (subota-ponedjeljak)

VAŽNO

Izlet se održava uz pridržavanje svih trenutnih epidemioloških mjera i preporuka. U autobusu obavezno nošenje maske, svatko sjedi sam osim članova iz iste obitelji. U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije, izlet se odgađa!

PRIJEVOZ

Osobnim automobilima

POLAZAK

Autom u subotu u 04:00 sata s parkirališta kod hotela “Podravina” u Koprivnici. Vožnja autocestom do Donjih Korita uz zaustavljanje po potrebi.

(1. dan) Uspon na vrh Glavaš te silazak do auta. Ukupno oko 5 sati hoda. Transfer autima do planinarskog doma Sveti Jakov iznad Gornjih Bitelića, gdje noćimo. Prehrana iz ruksaka.

(2. dan) Rano buđenje te polazak na stazu u 05:00 sati. Uspon na vrh Velika Duvjakuša te povratak do doma. Očekivano ukupno oko 10 do 12 sati hoda (ovisno o vremenskim prilikama i tempu grupe). Noćenje u planinarskom domu Sveti Jakov. Prehrana iz ruksaka.

(3. dan) Očekivani polazak na stazu u 07:30. Uspon na vrh Mali Maglaj iznad planinarskog doma te povratak do doma. Očekivano ukupno oko 5 sati hoda (ovisno o vremenskim prilikama i tempu grupe). Poduži odmor u planinarskom domu Sveti Jakov i okrepa. Polazak autima prema Koprivnici uz dovoljno stajanja po potrebi.

ZAHTJEVNOST STAZE

Srednje teška do teška

POVRATAK

Očekivani dolazak u Koprivnicu u ponedjeljak oko pola noći.

CIJENA PRIJEVOZA

ovisno o broju prijava, vozači ne plaćaju

Prijave i uplata ISKLJUČIVO vodiču radi daljnjeg dogovora oko detalja i prijevoza, molim i vozače da prilikom prijave napomenu da mogu voziti.

POTREBNA OPREMA

Obavezno planinarska iskaznica, osobna i zdravstvena, osnovna planinarska oprema za ljetne uvjete planinarenja (čvrste pl. cipele), štapovi za hodanje, obavezna zaštita od sunca, kiše i hladnoće, dovoljno vode i hrane prema osobnim potrebama osigurati za svaki dan!

VODIČ

Renato Rac 098/643-542

NAPOMENA

Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da ima plaćenu članarinu za tekuću godinu, da prihvaća ovaj program, da izletu pristupa na osobnu odgovornost te da će se u skladu sa planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Organizator zadržava pravo izmjene programa izleta obzirom na objektivne okolnosti na terenu te u slučaju nepredviđenih okolnosti.