Biciklirajte s nama, biciklirajte za one koji ne mogu!

Povodom Svjetskog dana multiple skleroze Društvo multiple skleroze

Koprivničko-križevačke županije poziva Vas na

humanitarnu biciklijadu

BICIKLIRAJTE S NAMA, BICIKLIRAJTE ZA ONE KOJI NE MOGU

 Nedjelja, 27. svibnja 2018.

                           

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na obilježavanje Svjetskog dana multiple skleroze u Koprivnicu.

Društvo multiple skleroze Koprivničko-križevačke županije, uz pratnju Biciklističkog kluba „Rotor“ organizira 1. humanitarnu biciklijadu „Biciklirajte s nama, biciklirajte za one koji ne mogu“ koja će se održati u nedjelju, 27. svibnja 2018. godine.

Biciklijada kreće u 10 sati sa Zrinskog trga u Koprivnici prema Planinarskoj kući „Rudi Jurić“ (druga baraka na Vinici), s time da je biciklistička ruta: Zrinski trg – Ulica Ante Starčevića – mali pothodnik – Varaždinska cesta – Ulica kneza Branimira – Ulica Vinica – druga baraka.

Za djecu mlađu od 16 godina obavezna je kaciga, a prijaviti se može putem e-maila na adresudmsh-kc-kz@kc.t-com.hr, a najkasnije do 21. svibnja.

Prikuplja se i humanitarni prilog od minimalno 30 kuna po sudioniku.

Biciklijada je organizirana u svrhu promocije Društva multiple skleroze i aktiviranja članova, a za sudionike je predviđeno i zajedničko druženje i piknik u Planinarskoj kući „Rudi Jurić“.

 

 

Pozivaju se članovi HPD-a “BILO” da se priključe ovoj humanitarnoj biciklijadi.

Za sve one koji ne mogu biciklirati, a žele sudjelovati ovoj akciji, pozivamo da dođete pješke ili vlastitim prijevozom u nedjelju do 10.00 sati na našu planinarsku kuću “Rudi Jurić” te da kao volonteri pripomognete organizaciji ovog događanja, a kasnije sudjelujete u zajedničkom druženju.

Kao završna etapa biciklističke ture odabrana je naša planinarska kuća, pa je potrebna mala pripomoć prije dolaska biciklista, a ovo je i dodatna promocija našeg Društva kao socijalno osjetljivog partnera u zajednici.

 

Očekivani dolazak biciklista kod planinarske kuće je oko 12 sati, a zajedničko druženje je planirano do 15 sati.

 

Veselimo se vašem odazivu i zajedničkom druženju!