Pripreme za 25. planinarsku kestenijadu u Podravini

Kestenijada

Započeli smo s pripremama za 25. Planinarsku kestenijadu u Podravini  koja će se održati u subotu 7. listopada, lokacija kestenijade: kod naše planinarske kuće.

Radi bolje organizacije kako bismo lijepo ugostili naše drage planinare koji nam dolaze s raznih strana, molimo sve članove koji mogu da se angažiraju u okviru svojih mogućnosti.

Potrebno je slijedeće:

ispeći kolače za naše goste – molimo one koji to planiraju i mogu da se prijave Marici Filipić (098 249 981)  ili zapišu na listu u društvenoj prostoriji kako bismo znali što možemo očekivati,

— za podjelu kolača traže se 3-4 osobe, tko može i želi neka se javi Marici Filipić koja je zadužena za organizaciju svega vezanog uz kolače,

traže se 2-3 osobe koje bi organizirale i vodile tombolu,  tko želi neka se javi Tamari Telic

u društvenoj prostoriji prikupljamo predmete za tombolu, tko želi neka što prije donese poklone kako bismo ih na vrijeme spakirali  i numerirali, ili ako znate donatore, animirajte ih (pripremili smo i zamolbu na službenom memorandumu  koju možete dobiti mailom od Tamare – ttelic@gmail.com)

— iako nam je prioritet skupiti predmete za tombolu u društvenoj prostoriji će biti postavljena kutija u koju možete donirati novac za potrebe tombole ukoliko Vam je tako jednostavnije,umjesto da donosite predmete.

trebamo osobe koje će pripomoći kod postavljanja, posluživanja, rezanja i pečenja kestena, čišćenja i raznih sitnica koje treba obaviti, tko želi i može nek se javi Hansu ili Tamari  u društvenoj prostoriji

— prikupiti kestene, kad kesteni počnu zoriti javite i tko god može neka prikupi i donese u prostoriju kako bi se na vrijeme osušili i narezali da bude dovoljno za pečenje jer se u hodu na dan kestenijade nikad ne skupi dovoljno za sve planinare i goste već pečemo ove unaprijed pripremljene.

Ako imate još kakvih ideja, prijedloga, sugestija… samo recite, svi prijedlozi su dobrodošli  kako bi nam naša kestenijada i ove godine bila lijepa i uspješna te da se svi dobro zabavimo i ugostimo naše drage planinare i goste.

Unaprijed zahvaljujemo na pripomoći i vidimo se na kestenijadi!