Otvoreni 5. “Bilovci u planini”

1. mjesto: Darinka Pobi – Veliki Zavižan

U četvrtak 21. prosinca 2017. kao zaključak još jedne planinarske godine HPD “Bilo” otvorilo je 5. po redu izložbu fotografija prigodnog naziva “Bilovci u planini”.

Otvorenju je prisustvovalo 30-ak članova planinarskog društva i ostalih zaljubljenika u prirodu koji su uz prigodne slastice i piće pogledali izabrane fotografije. Valja spomenuti da se na izložbu prijavilo 12 članova HPD “Bilo”, što znači da su članovi koji su birali fotografije na izbor imali nešto više od 50 fotografija. Izbor sigurno nije bio lagan među brojnim lijepim fotografijama, ali sigurni smo da je izbor finalnih 20 fotografija bio dobar jer su posjetitelji imali samo riječi hvale.

U ime fotosekcije HPD “Bilo” izložbu je otvorio novoimenovani voditelj, Neven Adamović, koji se prisutnima obratio s nekoliko prigodnih rečenica te zahvalio svim članovima koji su prijavili svoje fotografije jer bez njih ova izložba ne bi bila moguća. Nakon toga pristupilo se proglašenju 3 najbolje fotografije 2017. godine.

1. mjesto: Darinka Pobi – Veliki Zavižan
2. mjesto: Neven Adamović – Savin kuk
3. mjesto: Sanja Martinković – Idila

Čestitamo najuspješnijim fotografima za 2017. godinu te koristimo priliku da vas potaknemo da u 2018. godini još više fotografirate i da nam se na kraju godine svakako pridružite u realizaciji nove izložbe.

Izložba će još neko vrijeme biti postavljena u prostoriji društva, pa ukoliko niste bili u mogućnosti doći na otvorenje, još uvijek imate priliku pogledati koje smo fotografije izabrali. S obzirom da volimo dijeliti naše vidike i s ostalim pučanstvom, izložba će tijekom godine biti postavljena i na drugim lokacijama, o čemu ćete na vrijeme biti obaviješteni.