Kutjevačko Martinje

KUTJEVAČKO MARTINJE

na jedinstvenom Trgu Graševine

11.11.2017. (subota)

Grad Kutjevo, Turistička zajednica grada Kutjeva, HPD “Vidim“ Kutjevo, Udruga “Kutjevački vinari“, Kutjevo d.d. i  PJ Agroturizam Kutjevo prigodom Sv. Martina organiziraju manifestaciju za planinare, izletnike i sve ljubitelje vrhunske kutjevačke vinske kapljice sa zanimljivim zabavnim programom i uz ponudu mnogobrojnih sadržaja.

 

TEŽINA

Lagana staza – različite duljine hoda

 

POLAZAK

U 6.00 sati s parkirališta hotela  “Podravina“ u Koprivnici. Vožnja autobusom, uz zaustavljanje u Orahovici, do Kutjeva, gdje dolazimo oko 9 sati.

Nakon okrjepe i riječi dobrodošlice domaćina na Trgu Graševine, krećemo na planinarski izlet po gorju Krndija uz vodstvo vodiča HPD-a “Vidim“ u organiziranim grupama – turistička (oko 3 sata hoda) ili planinarska (oko 5 sati hoda).

U 14:30 sati na Trgu Graševine planirano je prigodno otvaranje Martinja u Kutjevu – pozdravne riječi gradonačelnika i krštenje mošta.

 

POVRATAK

U 17 sati polazak autobusa iz Kutjeva. Očekivani dolazak u Koprivnicu iza 20 sati.

 

CIJENA IZLETA

Za članove “Bila“ 90 kn, a za članove drugih društava 120 kn.

 

PRIJEVOZ

Autobus

 

POTREBNA OPREMA

Osnovna planinarska oprema, hrana i piće prema osobnim potrebama (domaćini pripremaju bogatu gastronomsku ponudu).

 

PRIJAVE I UPLATE

Najkasnije do 09.11.2017., četvrtkom u 18h u prostoriji Društva, Šenoina 1 (podrum).

 

VODIČ

IVICA KUŠEK 091 251 0571

 

NAPOMENA: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da prihvaća ovaj program, da izletu pristupa na osobnu odgovornost te da će se u skladu sa planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Organizator zadržava pravo izmjene programa izleta obzirom na objektivne okolnosti na terenu te u slučaju nepredviđenih okolnosti.