Ivanečka planinarska obilaznica

Foto: Marko Posavec

Obilaznica obuhvaća osam lokacija u podnožju Ivanščice, dominantne planine što se uzdiže iznad Ivanca. Putem se izmjenjuju usponi i silasci slikovitim zagorskim brežuljcima po šumskim i vinorodnim područjima.

Obilaznica vijuga i kruži u duzini od 18 km staza koje je moguće prohodati za nekoliko sati. Čeka nas maksimalna visina od 502 mnv, uspona 402 m, silaska 332 m.

 10. prosinca 2017. (nedjelja)

TEŽINA

lagana straza

 

POLAZAK

Polazak osobnim vozilima u 7.30.sati s parkirališta hotela „Podravina“.

Vožnja preko Varaždina i dolazak u Ivanec oko 9 sati. Početak obilaska u 9.30 sati.

Prije početka obilaska, moguće je kod domaćina Planinarskog kluba Ivanec, nabaviti dnevnik IPO po cijeni od 30 kuna. Kotizacija pohoda 20 kn – grah u izletištu Jarki u Prigorcu.

 

POVRATAK

Očekivani povratak u Koprivnicu u večernjim satima.

 

CIJENA IZLETA

Cijene prijevoza 50 kn, vozači ne plaćaju prijevoz.

 

PRIJEVOZ

Osobnim automobilima

 

POTREBNA OPREMA

Osnovna planinarska oprema, višeslojna odjeća, kapa i rukavice za rezervu, termosica dobro došla. Hrana i piće prema osobnim potrebama.

 

PRIJAVE I UPLATE

najkasnije do 7.12.2017. četvrtkom u 18 h u prostoriji društva, Šenoina 1 (podrum).

 

VODIČ

Zdenko Matejak  098 909 89 97

 

 

NAPOMENA

Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da prihvaća ovaj program, da izletu pristupa na osobnu odgovornost te da će se u skladu sa planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Organizator zadržava pravo izmjene programa izleta obzirom na objektivne okolnosti na terenu te u slučaju nepredviđenih okolnosti.